Profielen

88Plus Hybride

Met alu voorzetschaal

Het beste uit twee werelden.

Dankzij een uniek proces brengt Kömmerling twee materialen samen die hun fantastische eigenschappen combineren. En die de overspanning van zeer grote raamoppervlakken mogelijk maakt.

Aan de binnenzijde is het KÖMMERLING 88plus profiel sterk, warm, geluidsisolerend en kostenefficiënt. Aan de buitenzijde afgewerkt met een oogstrelend laagje aluminium dat tevens voor extra stabiliteit zorgt.

88Plus Hybride Profiel Technisch

Prille passiefprofielen

Met KÖMMERLING 88plus is een generatie kunststofprofielen ontworpen die een nieuwe dimensie aan bouwen of renoveren geeft. Met een ideale inbouwdiepte van 88 mm voldoen deze profielen aan de hoge technische en esthetische eisen van moderne architectuur maar behouden toch hun elegantie en functionaliteit.

Ook op actuele aspecten als milieubehoud en energie-efficiëntie biedt KÖMMERLING 88plus een pasklaar antwoord. Het profiel bestaat uit een zeskamersysteem met een unieke middendichting en zorgt voor een optimaal warmtebehoud met minder energieverbruik.

Kan je creatief zijn met aluminium?

Modern design, perfecte verhoudingen en een groot kleurenpalet zijn de troeven van het KÖMMERLING 88plus systeem om creatief mee om te springen. Als je kiest voor aluminium omwille van het uitzicht, neem dan zeker het KÖMMERLING 88plus profiel, aan de buitenzijde afgewerkt met een oogstrelend laagje aluminium, in overweging.

Het biedt u alle voordelen van een modern PVC raam : milieuvriendelijk, geluidswerend, economisch efficiënt en recycleerbaar.

En boven alles, de beste thermische isolatie voor een volmaakte energie-balans.

 • Uitzonderlijke thermische isolatie in vergelijking met aluminium ramen en huisdeuren.
  • Uf waarde raam tot 1.0 W(m²/K)
  • Uf waarde voor huisdeur tot 1.2 W(m²/K)
 • Hoog rendementsglas of panelen van 24 tot 54 mm.
 • Buitenaf aluminium uitzicht, binnenin neutraal wit.
 • Aluminium voorzetschalen met stompe verbindingen in een strak design.
 • Bijna onbeperkte kleurkeuze van de aluminium voorzetschalen dankzij de afwerkingstechnieken zoals anodisatie en poeder-coating.
 • Behoud van bronnen door gebruik te maken van een minimum aan aluminium.
 • Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en robuust.
Bekijk de folder online: